Om Lavik Karateklubb

Info om klubben:

Lavik Karate vart starta August 2014, av Tom Peder Jakobsen, som ein avdeling av Arna karateklubb.

1. Januar 2017 vart Lavik Karateklubb stifta som ein sjølvstendig karateklubb.

Lavik Karateklubb er medlem av Norges Idrettsforbund, Norges kampsportsforbund og JKA Norway.

Japan Karate Association er ein verdsomspennande organisasjon. I Norge består JKA av 25 klubbar og Lavik Karateklubb er, pr i dag, den einaste i Sogn og Fjordane.

Lavik Karateklubb utøver ein karatestilart som heiter Shotokan.

Denne stilarten vart utvikla av Gichin Funakoshi, på øya Okinawa i Japan. Kjenneteikna til stilarten Shotokan er djupe stillingar og sterke, lineære teknikkar.

Dette er ein form for «kampkunst» der ein søker å optimalisere dei ulike teknikkane. Her får ein trene koordinasjon, disiplin og sjølvforsvar.

Org.nr 918 406 662

One thought on “Om Lavik Karateklubb”

1. Hei!

Hvordan kan jeg melde ut et barn?